Grafisch Zuid
 

Photoshop - kalibratie & printready

Ben jij van plan om je werk te laten afdrukken en wil je precies weten hoe dat zit?
Dan is deze workshop echt iets voor jou!

  • We leren jou hoe je jouw beeldscherm moet kalibreren en ijken zowel met software als met hardware, zodat de kleuren van jouw beeldscherm precies overeen komt met het drukwerk. Om dit betrouwbaar en 100% goed werkend uit te voeren, heb je bepaalde hardware nodig zoals een meetcel, bijvoorbeeld een Xrite. Een lichtbron scanner die metingen uitvoert zoals: omgevingslicht meting, monitor profilering en projector profilering. Zodat uiteindelijk de weergave van je beeldscherm de werkelijke weergave weergeeft.
    Wij hebben zulke meetcellen en zullen deze ook gebruiken om jouw te leren om een beeldscherm te kalibreren en te ijken. (deze meetcellen zijn al verkrijgbaar rond de €100,00 zoals de X-Rite incl de software)
  • We gaan je leren hoe je Photoshop moet instellen als het doel afdrukken is. Denk hierbij aan formaat/resolutie/kleurenprofiel/snij en safe randen, opslaan, en nog veel meer!
  • We leren je wat de beste overdracht van je eindproduct naar een drukkerij is, zodat het maximaal voldoet en 100% kwaliteit behoudt.

Deze workshop duurt +/- 3 uur
€ 65,00terug